KOSTNADSFRI FORTBILDNING: Öka din digitala närvaro

Avdelningen för kulturutveckling och regional tillväxt på Region Värmland bjuder in till kostnadsfria digitala utbildningar, med syftet att öka den digitala närvaron och den egna kompetensen kring de verktyg som finns. Utbildningarna riktar sig till småföretagare och kulturproducenter.

VARUMÄRKE

5 oktober kl. 9-11.
Vi introduceras för baskunskaperna inom varumärke samt sätter en enkel varumärkesplattform för det egna erbjudandet och varumärket. Detta ligger sedan som grund för marknadsföring och kommunikation.

Presentation
Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

BILD- OCH FORMSPRÅK: PROFIL OCH IDENTITET

12 oktober kl. 9-11.
Hur samlar jag mitt varumärke till ett enhetligt grafiskt uttryck? Behöver jag en logotyp? Vad ska jag tänka på om jag skapar en? Hur förpackar jag mitt uttryck till en enklare grafisk profil och varför behöver jag det?

Presentation
Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

BILD- OCH FORMSPRÅK: BILDSPRÅK

19 oktober kl. 9-11.
Hur kan jag iscensätta mitt varumärke och det material jag producerar knutet till det? Bildspråk, hur hittar man sitt eget?

HEMSIDA/WEBSHOP

19 oktober kl. 9-11.
Vi finns gärna med och deltar i processandet och tillför våra erfarenheter kring hur andra småföretagare hittat lösningar. Vad kan man ha? Vad kan man låta bli?

Presentation

SOCIALA MEDIER: ÖVERBLICK

26 oktober kl. 9-11.
Vad använder vi för plattformar idag och vad finns det att tillgå? Hur har andra gjort? Hur ska jag använda sociala medier för att marknadsföra mitt erbjudande? Vi går igenom vanliga plattformar, ger exempel och för tillsammans en diskussion kring detta. Kan också se över era sociala medier idag och diskutera detta samt ge feedback.

Presentation
Loader Laddar…
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

SOCIALA MEDIER: SKAPA INNEHÅLL

9 november kl. 9-11.
Hur skapar man engagerande innehåll som ser bra ut? Vi visar olika verktyg som finns att använda som stöd. Dessutom testar vi hands on att producera egna filmer samt fotografera. Allt du behöver är en mobilkamera!

OPTIMERING OCH ANALYS

16 november kl. 9-11.
Vad är sökoptimering och varför behöver man tänka på det? Hur gör man konkret för att börja arbeta med det? Vi ger enkla och konkreta tips att ta med sig. Vi kan även se hur du kan komma igång med att arbeta med det direkt.
Vart hittar jag statistik och vad har jag för nytta av att se över denna? Vad kan man urskilja i statistik.

DIGITAL ANNONSERING OCH SUMMERING

23 november kl. 9-11.
Vi går igenom de möjligheter som finns för digital annonsering idag. Adwords, Facebook, Instagram etc.
Vi summerar kursserien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.