StoryTech konferens 2019

Storytech Arena är att vi är en knutpunkt för berättardriven teknik och tekniskt stödda historier. Mål är att introducera nya upplevelser och främja utvecklingen av innovativa sätt att berätta historier.

Trots att lägereldarnas tid för länge sedan är över är historieberättandet idag större och viktigare än kanske någonsin tidigare. När vi varje dag översköljs av information är det de goda berättelserna, de som berättas på nya och innovativa sätt som fångar vårt intresse. Att skapa mervärde genom berättelser är något som används i alltifrån reklam, spel och konst, till journalistik och politik.

På Storytech Arena jobbar vi med frågor som: Hur kan vi berätta om våra världsarv på nya sätt? Hur kan vi underlätta för och utveckla hälsa och sjukvård med hjälp av VR och 3D-modeller? Vad kan VR och speldesign göra för undervisningen i skolan?

Nu ligger inbjudan till årets konferens StoryTech ute. Temat för årets konferens är ”AI – och andra sagor”. Låt dig inspireras och läs mer här:

Storytech konferens 2019

StoryTech utforskar AI – och andra sagor Under 2019 års konferens fokuserar vi på AI, konst och berättelser i olika former. Temat är “AI – och andra sagor” och vi lovar att bjuda på utmanande exempel med diskussioner som får det att klia lite extra i hjärnan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.